Ανοίγουμε τον δρόμο προς μια υγιή οικονομία

H Intrum σε αριθμούς

24

χώρες στην Ευρώπη

100

χρόνια στην αγορά

10 000 +

εργαζόμενοι

35 εκατ. +

υποθέσεις υπό διαχείριση

Σκοπός

Ανοίγουμε τον δρόμο προς μια υγιή οικονομία

Αποστολή

Προσφέρουμε βιώσιμες λύσεις με γνώμονα την ανάπτυξη

Όραμα

Να μας εμπιστεύονται όλοι όσοι χορηγούν και λαμβάνουν πιστώσεις

Γίνε μέλος της ομάδας μας

Οι εργαζόμενοί μας αναπτύσσονται και εξελίσσονται κάνοντας τη διαφορά. Μάθετε περισσότερα για το πώς είναι να εργάζεστε στην Intrum.

“Ένα βιώσιμο μέλλον είναι ένα μέλλον με υγιή οικονομία για όλους”

2022 Leading Employers in Greece

Με οδηγό τις αξίες και τη διεθνή τεχνογνωσία του Ομίλου Intrum, η Intrum Ηellas έχει καταφέρει στα 3 πρώτα χρόνια λειτουργίας της στην ελληνική αγορά να ξεχωρίσει σε όλα τα επίπεδα. Μέσα σε ένα εξαιρετικά ασταθές περιβάλλον εξαιτίας της πανδημίας, κατόρθωσε να αναδείξει την Ελλάδα σε κύρια στρατηγική αγορά του Ομίλου Intrum και να πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις του κλάδου. Επίκεντρο και παράγοντας της επιτυχίας αυτής είναι οι άνθρωποί μας, η κινητήριος δύναμή μας, στους οποίους επενδύουμε κατά προτεραιότητα και με συνέπεια. Για αυτό τον λόγο έχουμε διακριθεί ως Εργοδότης Επιλογής στο θεσμό "Leading Employers in Greece" στις επιχειρήσεις δηλαδή που ξεχωρίζουν ως εργοδότες και ως κοινωνικά υπεύθυνοι οργανισμοί.

 

Διαβάστε περισσότερα


HR Awards 2022 | Next Generation Program

H Intrum έχει αναγάγει το θεσμό του Next Generation Program (NGP) σε μια πρωτοβουλία διεθνούς βεληνεκούς η οποία διασυνδέει ταλαντούχους νέους που κατέχουν μηδενική ή maximum 1 έτους προϋπηρεσία με την αγορά εργασίας: συγκεκριμένα, το πρόγραμμα αυτό παρέχει την ευκαιρία σε νέους με εφόδια υψηλού διαμετρήματος να εργαστούν εντός της εταιρίας, ακολουθώντας συγκεκριμένο αναπτυξιακό πλάνο και υποστήριξη, με στόχο να αποτελέσουν τα μελλοντικά ηγετικά στελέχη του Ομίλου, εντός των 25 χωρών στις οποίες η Intrum δραστηριοποιείται. Για αυτό το πρόγραμμα βραβευθήκαμε στα HR Awards 2022 με το Bronze Award στην κατηγορία Best Youth Employment Initiative.

Great Place to Work certified™


Η Intrum αναγνωρίστηκε και πιστοποιήθηκε, για πρώτη φορά στην Ελλάδα ως Great Place to Work Certified™ company στην κατηγορία 250+ εργαζόμενοι, μετά από αναλυτική αξιολόγηση από τον διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Great Place to Work® Hellas.

Η σημαντική αυτή διάκριση, που έρχεται μέσα σε 3 χρόνια δραστηριοποίησης της Intrum στην ελληνική αγορά, επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της να λειτουργεί σύμφωνα με τα πρότυπα ενός σύγχρονου εργασιακού περιβάλλοντος και με άξονα τις αξίες του Ομίλου Intrum.