Η εργασία μας στην Intrum

Πώς είναι να δουλεύεις στην Intrum;

Δουλειά μας είναι να προσφέρουμε λύσεις προς νοικοκυριά και επιχειρήσεις με στόχο την αναδιάρθρωση και την οικονομική εξυγίανση, καθώς και υπηρεσίες προς εταιρείες, ώστε να λάβουν πληρωμές και άρα να αναπτυχθούν και να ευημερήσουν, δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας. Απασχολώντας περισσότερους από 10.000 εργαζόμενους σε 20 χώρες και όντας ο κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών διαχείρισης δανείων και πιστώσεων στη διεθνή αγορά, αναζητούμε πάντα ταλαντούχα στελέχη.

Η εργασία μας στην Intrum μας δίνει την δυνατότητα να συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους επαγγελματίες, τους πιο ενδιαφέροντες πελάτες, να αξιοποιούμε τις τελευταίες καινοτομίες της αγοράς, καθώς και να εφαρμόζουμε τα υψηλότερα δεοντολογικά πρότυπα. Το περιβάλλον της Intrum είναι πραγματικά διεθνές καθώς προσφέρει ευκαιρίες συνεργασίας με συναδέλφους στις 25 χώρες που έχει παρουσία η Intrum,στην Ευρώπη και τη Λατινική Αμερική.

 

Μάθε περισσότερα εδώ.

“Στην Intrum, οι άνθρωποί μας είναι η δύναμη και η προτεραιότητά μας. Δημιουργούμε μαζί μια εταιρική κουλτούρα που βασίζεται σε δεσμούς εμπιστοσύνης, ενισχύει ισότιμα την εξέλιξη και προάγει την ομαδικότητα”

Next Generation Program: κάνε τώρα αίτηση για το πρόγραμμα του 2023

Επιθυμείς μία καριέρα που να κάνει τη διαφορά; Αναζητάμε νέους ταλαντούχους επαγγελματίες για να οδηγήσουν την εταιρεία και τον κλάδο μας στο μέλλον. Το 12μηνο διεθνές επαγγελματικό μας πρόγραμμα θα σου δώσει την ευκαιρία να αναπτύξεις τις δεξιότητές σου και να χτίσεις μια αξιόλογη καριέρα.

Θέλεις να γίνεις μέλος της oμάδας μας;

Ουσιαστική εργασία

Δουλειά μας είναι να βοηθάμε τους άλλους. Αυτό προσδίδει βαθύτερο νόημα στην εργασία μας στην Intrum.

Υποστηρικτική κουλτούρα

Η κουλτούρα μας είναι φιλική αλλά και γεμάτη προκλήσεις. Είναι απαιτητική αλλά και υποστηρικτική. Επικεντρώνεται στην αφοσίωση και το ήθος

Ευκαιρίες ανάπτυξης

Προσφέρουμε ενδιαφέρουσες ευκαιρίες εργασίας, εξειδίκευσης και ανάπτυξης σε διάφορες θέσεις, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Οι αξίες της Intrum διέπουν τις δραστηριότητές μας

Empathy
Ethics
Dedication
Solutions

carreer

Δεν βρήκατε αυτό που ψάχνατε; Στείλτε μας το βιογραφικό σας.