Next Generation Program

Είστε φιλόδοξοι, ανοιχτοί στις αλλαγές, περίεργοι και πρόθυμοι να μάθετε; Θέλετε να εξελιχθείτε με γρήγορους ρυθμούς; Ξεκινήστε τη σταδιοδρομία σας στην Intrum.

Η Intrum είναι ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης της αγοράς στον κλάδο μας και αυτό συνεπάγεται την ευθύνη προώθησης του κλάδου. Για να μπορέσουμε να το κάνουμε αυτό, πρέπει να έχουμε τους πιο ταλαντούχους ανθρώπους στην ομάδα μας. Από το 2017, η Intrum αναζητά νέους, ταλαντούχους και φιλόδοξους επαγγελματίες που θα συνεχίσουν να αναπτύσσουν τον κλάδο και τις εργασίες μας μέσω του Next Generation Program.

Η Maria Klockar Johansson εργάζεται ως Organization and People Development Director στην Intrum και είναι υπεύθυνη του προγράμματος μαζί με την Kim Rosseel.

Ακούστε τις σκέψεις της Maria σχετικά με το πρόγραμμα και γιατί αυτό είναι σημαντικό για την Intrum:

Περισσότερες πληροφορίες για το Next Generation Program

Το Next Generation Πρόγραμμα της Intrum είναι μια εμπειρία με πολλές προκλήσεις αλλά και σημαντικές επιβραβεύσεις όπου έχετε την δυνατότητα να εργαστείτε επί 12 μήνες σε ένα διεθνή οργανισμό. Πρόκειται για μια εμπειρία όπου η προσπάθεια σας έχει πραγματικά σημασία για τους πελάτες μας, για τους οφειλέτες, για την Intrum, για την κοινωνία και το σημαντικότερο - για εσάς.
Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει την 1η Σεπτεμβρίου 2022 και θα διαρκέσει έναν ολόκληρο χρόνο. Οι συμμετέχοντες θα αναλάβουν θέσεις πλήρους απασχόλησης κατά τη διάρκεια αυτού του έτους. Το 2022, προσκαλούμε ενδιαφερόμενους από τη Σουηδία, τη Νορβηγία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, τη Φινλανδία, την Ουγγαρία, την Ελλάδα και την Ισπανία να υποβάλλουν αίτηση για το Πρόγραμμα Επόμενης Γενιάς.

“Δεν μπορώ να φανταστώ καλύτερο τρόπο για να ξεκινήσετε τη σταδιοδρομία σας. Θα εξελιχθείτε σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Επιπλέον, θα μάθετε να κατανοείτε τη διεθνή προοπτική της Intrum, η οποία θα σας βοηθήσει και σε επίπεδο χώρας”

Iiro Alikärri, Next Generation Graduate in Finland 2019/2020

Οι ενότητες

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί σε τρεις ενότητες όπου θα εργαστείτε σε διαφορετικά τμήματα με διαφορετικές ομάδες, θα αναπτύξετε το επαγγελματικό σας δίκτυό σας και θα αναπτύξετε τις δεξιότητες και τις γνώσεις σας. Η εξερεύνηση και η συνεισφορά είναι το κλειδί. Θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε εμπειρίες και ιδέες τόσο από την καθημερινή μας δραστηριότητα όσο και από συγκεκριμένα έργα.

Κατά τη διάρκεια της δεύτερης ενότητας, θα περάσετε δύο μήνες στο εξωτερικό όπου θα εργασθείτε σε μία από τις ευρωπαϊκές χώρες όπου έχει παρουσία η Intrum. Θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με άλλες αγορές εργασίας και να αποκτήσετε ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες επαγγελματικές εμπειρίες .

Ουσιαστική ανάπτυξη

Ιδιαίτερα σημαντική για την επιτυχία του προγράμματος είναι η διαδικασία της συνεχούς μάθησης και ενδυνάμωσης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα έχετε συνεχή υποστήριξη από τον προσωπικό σας μέντορα καθώς και από τον Manager σας. Το εκπαιδευτικό σας πρόγραμμα θα σχεδιαστεί για να ανταποκριθεί σε συγκεκριμένες φιλοδοξίες και ανάγκες.

Κατά την διάρκεια του Προγράμματος όλη η ομάδα του Next Generation πραγματοποιεί συχνές συναντήσεις δίνοντας έμφαση στην ανάπτυξη επαγγελματικών δεξιοτήτων. Μέσα από την ενασχόλησή σας με ατομικές αλλά και ομαδικές εργασίες θα έχετε την δυνατότητα να αναπτύξετε δεξιότητες που συνδέονται με την αποτελεσματική ομαδική εργασία αλλά και την διαχείριση προκλήσεων.

“Ένα από τα καλύτερα στοιχεία στο Next Generation Program είναι ότι γνώρισα ανθρώπους από διαφορετικές χώρες και κουλτούρες με διαφορετικό επαγγελματικό υπόβαθρο.”

Albin Andersson, Next Generation Graduate in Sweden 2019/2020

Πως να υποβάλετε αίτηση;

Η διαδικασία επιλογής των συμμετεχόντων περιλαμβάνει διάφορα στάδια και επενδύουμε σημαντικό χρόνο για να σας γνωρίσουμε, αλλά και για να σας δώσουμε την ευκαιρία να γνωρίσετε την Intrum.

Προσκαλούμε ενδιαφερόμενους από τη Σουηδία, τη Νορβηγία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, τη Φινλανδία, την Ουγγαρία, την Ελλάδα και την Ισπανία να υποβάλλουν αίτηση για το Πρόγραμμα Επόμενης Γενιάς 2022/2023.


Η διαδικασία υποβολής αίτησης

Application open

Interviews

Selection committee

Reference check

‹  Προηγούμενο Επόμενο  ›

Ποιους αναζητούμε;

Αναζητούμε παθιασμένους και καινοτόμους πτυχιούχους με μέγιστη επαγγελματική εμπειρία ενός έτους.


Πτυχιούχος Αναλυτής - Περιγραφή προφίλ
Πτυχιούχος Διοίκησης/ Ηγεσίας - Περιγραφή προφίλ

Γνωρίστε τους πτυχιούχους μας

Γνωρίστε τη Maria Wathne, Πτυχιούχος 2018/2019

«Το κομμάτι που θεωρώ ότι μου έδωσε την μεγαλλύτερη αναταμοιβή κατά τη διάρκεια του έτους ήταν η γνωριμία με όλους τους συναδέλφους μου και η ανάπτυξη μας ως ομάδα, καθώς και η δυνατότητα να δω τα πράγματα από την πολύ ευρεία οπτική της Intrum» λέει η Maria Wathne, πτυχιούχος Διοίκησης στο Next Generation Program στη Νορβηγία.

Γνωρίστε τον Márk Nyerges, Πτυχιούχος 2018/2019

«Συνεργάζομαι με πολύ ταλαντούχους και ανοιχτόμυαλους ανθρώπους. Η Intrum είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία στην οποία μπορώ να συναντήσω νέες προκλήσεις» λέει ο Márk Nyerges, πτυχιούχος Διοίκησης στο Next Generation Program στην Ουγγαρία.