Η βιωσιμότητα βρίσκεται στο επίκεντρο της Intrum

Βιωσιμότητα

Η βιωσιμότητα βρίσκεται στο επίκεντρο της επιχειρηματικής δραστηριότητας του Ομίλου Intrum. Προάγουμε τη βιωσιμότητα για τους ανθρώπους, τις εταιρείες και την κοινωνία.

Οι πρακτικές βιωσιμότητας του Ομίλου Intrum έχουν τις ρίζες τους στον σκοπό μας: να ανοίξουμε τον δρόμο προς μια υγιή οικονομία. Αυτό το επιτυγχάνουμε βοηθώντας άτομα να απαλλαγούν από τις οφειλές τους, παρέχοντας συμβουλές και υποστήριξη σε οικονομικά θέματα και βοηθώντας εταιρείες να πληρωθούν για τα αγαθά και τις υπηρεσίες που πούλησαν. Οι εργαζόμενοί μας αποτελούν μέρος του ευρύτερου σκοπού μας και διαδραματίζουν καθημερινά σημαντικό ρόλο για το χρηματοπιστωτικό οικοσύστημα.


Ως πρωταγωνιστής στη διαχείριση πιστώσεων, βρισκόμαστε σε καθημερινή βάση σε επαφή με εκατοντάδες χιλιάδες άτομα με οφειλές. Είναι καθήκον μας να συμπεριφερόμαστε σε όλους με τρόπο ηθικό, με κατανόηση και σεβασμό, θέτοντας τα πρότυπα για τον κλάδο μας.

“Οι στόχοι μας για τη βιωσιμότητα είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι με την επιχειρηματική στρατηγική της Intrum και τον τρόπο με τον οποίο δημιουργούμε αξία για τα ενδιαφερόμενα μέρη μας”

Εστίαση στην εμπειρία του πελάτη

Η διαχείριση πιστώσεων αποτελεί ένα στρατηγικό μέρος στη συνολική εμπειρία του πελάτη. Η δεοντολογική και δίκαιη μεταχείριση των οφειλών αποτελεί προτεραιότητα για εμάς.

Ψηφιακές και προσωπικές λύσεις

Με γνώμονα την τεχνολογία και τα δεδομένα είμαστε πλήρως προσανατολισμένοι στις ανάγκες του πελάτη.

Συμβολή σε μια υγιή οικονομία

Διασφαλίζουμε ότι οι πελάτες μας ευημερούν, διατηρώντας την αναπτυξιακή τους πορεία.


Επικοινωνήστε μαζί μας

Μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας