Οι αξίες της Intrum διέπουν τις δραστηριότητές μας

Empathy

Η δραστηριότητά μας είναι ανθρωποκεντρική και επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε αξία για τις επιχειρήσεις και την κοινωνία. Κάθε περίπτωση είναι μοναδική και συνοδεύεται από ιδιαίτερες κοινωνικές και οικονομικές πραγματικότητες. Επιδιώκουμε ενεργά να κατανοήσουμε τις διαφορετικές οπτικές και αντιμετωπίζουμε πάντα τους ανθρώπους, τους πελάτες και τους συναδέλφους μας με αξιοπρέπεια και σεβασμό. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να προσφέρουμε μεγαλύτερη αξίαα και να πετύχουμε τους κοινούς μας στόχους.


Ethics

Δεν περιοριζόμαστε στη συμμόρφωση, πάμε ακόμη πιο πέρα. Είμαστε πρότυπο για τον κλάδο μας και έχουμε την ευκαιρία αλλά και την υποχρέωση να θέτουμε νέους κανόνες και να αλλάζουμε την αντίληψη του κόσμου για τη διαχείριση των πιστώσεων. Πρωτοστατούμε στη δίκαιη μεταχείριση όλων και συνεργαζόμαστε με εταίρους που ασπάζονται τις αξίες μας. Για να το πετύχουμε, τηρούμε τα υψηλότερα πρότυπα δίκαιων και χρηστών συναλλακτικών ηθών σε οτιδήποτε κάνουμε.


Dedication

Μια από τις μεγαλύτερες δυνάμεις μας είναι ο ενθουσιασμός και η δέσμευση των ανθρώπων μας. Με την καθημερινή δέσμευσή μας να γινόμαστε πάντα λίγο καλύτεροι από ό,τι ήμασταν εχθές, βγάζουμε τον καλύτερο εαυτό σε εμάς και στους γύρω μας. Εξελισσόμαστε σε προσωπικό και ομαδικό επίπεδο ώστε να διαμορφώσουμε το μέλλον της εταιρείας μας και να προσφέρουμε μεγαλύτερη αξία τόσο στους πελάτες μας. Ο κόσμος μας χαρακτηρίζεται από αέναη αλλαγή, ωστόσο εμείς συνεχίζουμε με προσήλωση στο όραμά μας να προχωράμε μπροστά.


Solutions

Τελικά, αυτό που μετρά περισσότερο είναι όσα έχουμε καταφέρει με τους πελάτες μας. Η ικανότητά μας να αναπτύσσουμε και να υλοποιούμε βιώσιμες λύσεις με πραγματικά αμοιβαίο όφελος είναι αυτό που μας διαφοροποιεί στην αγορά. Χάρη στις καινοτόμες αντιλήψεις και τις πρωτοποριακές μας ενέργειες, υπερβαίνουμε τις προσδοκίες και πρωτοστατούμε στην καθιέρωση νέων μοτίβων σκέψης στον κλάδο μας.


Επικοινωνήστε μαζί μας

Μάθετε περισσότερα