Σκοπός, αποστολή και όραμα

Σκοπός, αποστολή και όραμα

Σκοπός

Σκοπός μας είναι να ανοίξουμε τον δρόμο προς μια υγιή οικονομία για ιδιώτες, επιχειρήσεις και για την κοινωνία γενικότερα.

Οι πελάτες μας χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες διαχείρισης απαιτήσεων του Ομίλου Intrum για να πληρώνονται εγκαίρως, γεγονός που τους επιτρέπει να επενδύουν, να προσλαμβάνουν και να αναπτύσσουν τις δραστηριότητές τους. Για λογαριασμό τους, βοηθάμε νοικοκυριά και επιχειρήσεις που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες, βρίσκοντας κατάλληλες και βιώσιμες λύσεις πληρωμών που είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις περιστάσεις τους. Οι εργαζόμενοί μας έχουν ευκαιρίες να αναπτυχθούν κάνοντας τη διαφορά, ενώ η οικονομία και η κοινωνία στο σύνολό τους ευημερούν.


Αποστολή

Προσφέρουμε βιώσιμες λύσεις με γνώμονα την ανάπτυξη.

Μέσα από τις λύσεις αποπληρωμής και τις υπηρεσίες διαχείρισης απαιτήσεων της Intrum, βοηθάμε εταιρείες να πληρώνονται για τα αγαθά και τις υπηρεσίες τους. Εξυπηρετούμε περίπου 80.000 επιχειρήσεις και πραγματοποιούμε περισσότερες από 250.000 επαφές με οφειλέτες την ημέρα. Εστιάζουμε στο να δημιουργούμε κοινή αξία για τις επιχειρήσεις και την κοινωνία που επωφελούνται από την έγκαιρη πληρωμή των εταιρειών και την απαλλαγή των πολιτών από οφειλές. Θεωρούμε τους εαυτούς μας συνεργάτες με τις επιχειρήσεις, τους επίσημους φορείς και τους λοιπούς ενδιαφερόμενους για τη δημιουργία μιας υγιούς οικονομίας.


Όραμα

Να μας εμπιστεύονται όλοι όσοι χορηγούν και λαμβάνουν πιστώσεις.

Στην Intrum, οι πελάτες μας και οι δικοί τους πελάτες είναι εξίσου σημαντικοί για εμάς. Γνωρίζουμε ότι η δεοντολογική συμπεριφορά και η δίκαιη μεταχείριση των ανθρώπων μπορούν να κάνουν τη διαφορά στη ζωή τους. Μόνο μέσα από τη συνεργασία για την εξεύρεση λύσεων μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι η οικονομία θα αναπτυχθεί με υγιή τρόπο και η κοινωνία θα ακμάσει. Εκτός από τη συμμόρφωση με το νομοκανονιστικό πλαίσιο καθοδηγούμαστε από τις αξίες του Ομίλου μας. Οι αξίες αυτές μας χαρακτηρίζουν και μας ωθούν να ανταποκρινόμαστε στα υψηλότερα δυνατά πρότυπα σε οτιδήποτε κάνουμε.


Επικοινωνήστε μαζί μας

Μάθετε περισσότερα