Ανοίγουμε τον δρόμο προς μια υγιή οικονομία

H Intrum σε αριθμούς

20

χώρες στην Ευρώπη

100

χρόνια στην αγορά

10 000 +

εργαζόμενοι

35 εκατ. +

υποθέσεις υπό διαχείριση

Σκοπός

Ανοίγουμε τον δρόμο προς μια υγιή οικονομία

Αποστολή

Προσφέρουμε βιώσιμες λύσεις με γνώμονα την ανάπτυξη

Όραμα

Να μας εμπιστεύονται όλοι όσοι χορηγούν και λαμβάνουν πιστώσεις

Γίνε μέλος της ομάδας μας

Οι εργαζόμενοί μας αναπτύσσονται και εξελίσσονται κάνοντας τη διαφορά. Μάθετε περισσότερα για το πώς είναι να εργάζεστε στην Intrum.

“Ένα βιώσιμο μέλλον είναι ένα μέλλον με υγιή οικονομία για όλους”

Η ενδυνάμωση των γυναικών γίνεται πράξη στην Intrum

Για όλους και όλες εμάς στην Intrum έχει ιδιαίτερη σημασία η ανάδειξη της ισότητας και της οικοδόμησης μιας εταιρικής κουλτούρας που οδηγεί στην ενσωμάτωση και τις ίσες ευκαιρίες, χωρίς αποκλεισμούς.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η Μαρία Βέργη και η Αλεξάνδρα Φατσέα, οι οποίες πρόσφατα ανέλαβαν τον ρόλο Αναπληρωτριών Διευθυνουσών Συμβούλων στην Intrum, συζητούν για τις πολιτικές και τις υψηλές επιδόσεις που αποδεικνύουν τη δέσμευση της εταιρίας σε ένα σύγχρονο και ανθρωποκεντρικό περιβάλλον εργασίας με ίσες ευκαιρίες ανάπτυξης.

Διαβάστε περισσότερα


2023 Leading Employers in Greece

Με αφετηρία τις αξίες μας και με στόχο τη δημιουργία και διατήρηση μιας θετικής εργασιακής
εμπειρίας, έχουμε πετύχει μέσα σε 3 χρόνια δραστηριοποίησης στην Ελλάδα να αναδειχθούμε σε Εργοδότη Επιλογής, εφαρμόζοντας ένα πλέγμα καινοτόμων πρωτοβουλιών, βέλτιστων πρακτικών και σύγχρονων εργαλείων για τους εργαζόμενούς μας. Η δέσμευση στους ανθρώπους μας επιβεβαιώνεται από τα αποτελέσματα της εσωτερικής έρευνας ικανοποίησης εργαζομένων «My Voice» που πραγματοποιούμε σε επίπεδο Ομίλου κάθε χρόνο –με τη συμμετοχή άνω του 95% των εργαζομένων μας– ώστε να «ακούμε» ενεργητικά και να ενεργούμε αντίστοιχα.

Διαβάστε περισσότερα


HR Awards 2022 | Next Generation Program

H Intrum έχει αναγάγει το θεσμό του Next Generation Program (NGP) σε μια πρωτοβουλία διεθνούς βεληνεκούς η οποία διασυνδέει ταλαντούχους νέους που κατέχουν μηδενική ή maximum 1 έτους προϋπηρεσία με την αγορά εργασίας: συγκεκριμένα, το πρόγραμμα αυτό παρέχει την ευκαιρία σε νέους με εφόδια υψηλού διαμετρήματος να εργαστούν εντός της εταιρίας, ακολουθώντας συγκεκριμένο αναπτυξιακό πλάνο και υποστήριξη, με στόχο να αποτελέσουν τα μελλοντικά ηγετικά στελέχη του Ομίλου, εντός των 25 χωρών στις οποίες η Intrum δραστηριοποιείται. Για αυτό το πρόγραμμα βραβευθήκαμε στα HR Awards 2022 με το Bronze Award στην κατηγορία Best Youth Employment Initiative.

Great Place to Work certified™


Η Intrum αναγνωρίστηκε και πιστοποιήθηκε, για πρώτη φορά στην Ελλάδα ως Great Place to Work Certified™ company στην κατηγορία 250+ εργαζόμενοι, μετά από αναλυτική αξιολόγηση από τον διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Great Place to Work® Hellas.

Η σημαντική αυτή διάκριση, που έρχεται μέσα σε 3 χρόνια δραστηριοποίησης της Intrum στην ελληνική αγορά, επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της να λειτουργεί σύμφωνα με τα πρότυπα ενός σύγχρονου εργασιακού περιβάλλοντος και με άξονα τις αξίες του Ομίλου Intrum.

Diversity & Inclusion Awards 2023

Η Intrum, πιστή στις αξίες της και στη δέσμευση για ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον με σεβασμό στις αρχές των ίσων ευκαιριών, της διαφορετικότητας και της συμπερίληψης, διακρίθηκε με τρία βραβεία στα φετινά Diversity & Inclusion Awards.