Η Intrum Hellas είναι στο πλευρό των πληγέντων από τις πρόσφατες καταστροφικές φωτιές με διευκολύνσεις στην αποπληρωμή των πιστώσεών τους. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες στο 210 9294070.

 

 

Υπογραφή της πρώτης Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας στην Intrum Hellas ΑΕΔΑΔΠ

Την πρώτη Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας (ΕΣΣΕ) της Intrum Hellas ΑΕΔΑΔΠ, διετούς διάρκειας, υπέγραψε η Διοίκηση της εταιρίας με τον Σύλλογο των εργαζομένων μετά από εποικοδομητικό διάλογο, επιβεβαιώνοντας την πάγια στρατηγική προτεραιότητα της Intrum, να επενδύει με συνέπεια στο ανθρώπινο δυναμικό της.

Την πρώτη Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας (ΕΣΣΕ) της Intrum Hellas ΑΕΔΑΔΠ, διετούς διάρκειας, υπέγραψε η Διοίκηση της εταιρίας με τον Σύλλογο των εργαζομένων μετά από εποικοδομητικό διάλογο, επιβεβαιώνοντας την πάγια στρατηγική προτεραιότητα της Intrum, να επενδύει με συνέπεια στο ανθρώπινο δυναμικό της.  

Εναρμονισμένη με τα πρότυπα του σύγχρονου εργασιακού περιβάλλοντος αλλά και τις αξίες του ομίλου Intrum, η ΕΣΣΕ εστιάζει στη διαρκή βελτίωση της εργασιακής καθημερινότητας, τις ευκαιρίες και τα μέσα ανάπτυξης των δεξιοτήτων των εργαζομένων, καθώς και στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος της εταιρίας.

Με αφορμή την υπογραφή της ΕΣΣΕ, ο Διευθύνων Σύμβουλος Intrum Ελλάδος, κ. Γιώργος Γεωργακόπουλος δήλωσε:

«Η Intrum Hellas συμπληρώνει αυτές τις ημέρες δύο χρόνια λειτουργίας. Δύο χρόνια ιδιαίτερα, με πολλές και πρωτόγνωρες προκλήσεις για το σύνολο της οικονομίας, πόσο μάλλον για μια εταιρία στο ξεκίνημά της. Στο σύντομο και ιδιαίτερο αυτό χρονικό διάστημα έχουμε να επιδείξουμε σημαντικά επιτεύγματα, τα οποία φυσικά δεν θα ήταν εφικτά χωρίς την πολύτιμη συμβολή των ανθρώπων μας.

Οι άνθρωποί μας είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της επιτυχίας μας και αποδεικνύουν καθημερινά τη δέσμευσή τους μέσω της σημαντικής προσπάθειας που καταβάλλουν αλλά και της θετικής διάθεσης που επιδεικνύουν σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον. Είναι λοιπόν αυτονόητη προτεραιότητα για εμάς να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εργασιακή καθημερινότητα σε όλα τα επίπεδα και να προσφέρουμε τα εργαλεία ανάπτυξης ώστε να εξελισσόμαστε διαρκώς ακολουθώντας τις βέλτιστες πρακτικές και τη δυναμική της εποχής.

Η ΕΣΣΕ αποτελεί ένα ακόμα δείγμα έμπρακτης αναγνώρισης της στρατηγικής αυτής προτεραιότητας. Ένα θετικό αποτέλεσμα γόνιμου διαλόγου με τον Σύλλογο των εργαζομένων, που επισφραγίζει την εποικοδομητική μεταξύ μας συνεργασία και ενισχύει τις βάσεις για συνέχιση της επιτυχημένης πορείας της εταιρίας και της ανάπτυξης των εργαζομένων».

  • Σχετικά με τον Όμιλο Intrum
    Ο Όμιλος Intrum είναι ο κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών διαχείρισης απαιτήσεων με παρουσία σε 25 αγορές. Η Intrum βοηθά τις εταιρίες στη βελτίωση των ταμειακών ροών και της μακροπρόθεσμης κερδοφορίας τους, προσφέροντας εξειδικευμένες λύσεις βιωσιμότητας. Αποστολή της εταιρίας είναι η εξασφάλισή της υποστήριξης  που χρειάζεται να λάβουν οι οφειλέτες ώστε να εξυπηρετήσουν ομαλά τις υποχρεώσεις τους. Η Intrum έχει 10.000 αφοσιωμένους επαγγελματίες που εξυπηρετούν περίπου 80.000 εταιρίες. Το 2020, τα έσοδα ανήλθαν σε 16,85 δισ. SEK. Η Intrum έχει την έδρα της στη Στοκχόλμη της Σουηδίας και η μετοχή της είναι εισηγμένη στο Xρηματιστήριο Nasdaq της Στοκχόλμης. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.intrum.com.

    Σχετικά με την Intrum Hellas
    Η Intrum Hellas, μέλος του Ομίλου Intrum, κορυφαίου παρόχου υπηρεσιών διαχείρισης απαιτήσεων με παρουσία σε 25 αγορές, ιδρύθηκε στην Ελλάδα στα τέλη του 2019 και απασχολεί περισσότερους από 1.300 εργαζομένους. Η Intrum βοηθά τις εταιρίες στη βελτίωση των ταμειακών ροών και της μακροπρόθεσμης κερδοφορίας τους, προσφέροντας εξειδικευμένες λύσεις βιωσιμότητας. Αποστολή της είναι η εξασφάλισή της υποστήριξης που χρειάζεται να λάβουν οι οφειλέτες ώστε να εξυπηρετήσουν ομαλά τις υποχρεώσεις τους. Περισσότερες πληροφορίες στο https://www.intrum.gr.