Η Intrum Hellas είναι στο πλευρό των πληγέντων από τις πρόσφατες καταστροφικές φωτιές με διευκολύνσεις στην αποπληρωμή των πιστώσεών τους. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες στο 210 9294070.

 

 

Εξωδικαστικός μηχανισμός: Διαφάνεια και ταχύτητα για βιώσιμες λύσεις

Η εφαρμογή του Νόμου 4738/2020 για τη Ρύθμιση Οφειλών και την παροχή δεύτερης ευκαιρίας σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής για την αντιμετώπιση του ιδιωτικού χρέους. Το νέο πλαίσιο εισάγει καινοτομίες που υπόσχονται διαύγεια, ταχύτητα αποφάσεων και αξιοποίηση των ψηφιακών μέσων, ώστε η εμπειρία των οφειλετών να είναι η καλύτερη δυνατή.

«Ο Εξωδικαστικός Μηχανισμός, ένας από τους τρεις πυλώνες του νέου νόμου, βρίσκει τις δύο πλευρές, Χρηματοδοτικούς Φορείς και Οφειλέτες, ώριμους και αποφασισμένους, ώστε να εφαρμόσουν το νέο εργαλείο, προκειμένου να εντοπίσουν οριστικές και βιώσιμες λύσεις, ενώ η διαμόρφωσή του έλαβε σοβαρά υπ’ όψιν την εμπειρία του παρελθόντος σε αντίστοιχα εγχειρήματα» επισημαίνει η κ. Αλεξάνδρα Φατσέα, Deputy General Manager Retail, SB & AGRI Recovery, Intrum Hellas, στο powergame.gr. 

Μπορείτε να διαβάσετε τη συνέχεια του άρθρου εδώ.