Η Intrum Hellas είναι στο πλευρό των πληγέντων από τις πρόσφατες καταστροφικές φωτιές με διευκολύνσεις στην αποπληρωμή των πιστώσεών τους. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες στο 210 9294070.

 

 

Νέα προγράμματα διευκόλυνσης δανειοληπτών από την Intrum Hellas

Ο κ. Γιώργος Γεωργακόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Intrum Hellas, μίλησε στην «Καθημερινή της Κυριακής» για τις πρωτοβουλίες και δράσεις της εταιρίας με σκοπό τη συμβολή στη διαμόρφωση ενός υγιούς πλαισίου για την ελληνική οικονομία.

Στη συνέντευξή του, κ. Γιώργος Γεωργακόπουλος, αναφέρει τη δημιουργία και διάθεση από την Intrum Hellas νέων step-up προϊόντων που διευκολύνουν τους δανειολήπτες που αντιμετωπίζουν τον αντίκτυπο της πανδημίας, αλλά και την ανάληψη εκτεταμένων δράσεων ώστε να αποφευχθεί νέο κύμα μη εξυπηρετούμενων δανείων στην αγορά. Σημειώνει επίσης τη σημασία της επανεκκίνησης της διαδικασίας αναγκαστικής εκτέλεσης, στο πλαίσιο και των δεσμεύσεων στην ελληνική αγορά για τις τιτλοποιήσεις, με πρόβλεψη για τους ευάλωτους δανειολήπτες, καθώς και την παροχή της δυνατότητας χρηματοδότησης από το τραπεζικό σύστημα των διακανονισμών δανείων προς όφελος των δανειοληπτών και της οικονομίας συνολικά.

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ.