Η Intrum Hellas είναι στο πλευρό των πληγέντων από τις πρόσφατες καταστροφικές φωτιές με διευκολύνσεις στην αποπληρωμή των πιστώσεών τους. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες στο 210 9294070.

 

 

Η συνένωση δυνάμεων ζητούμενο για το ελληνικό επιχειρείν

Η αξιοποίηση από τις επιχειρήσεις των δυνατοτήτων που δημιουργεί η αναπτυξιακή τροχιά στην οποία εισέρχεται η ελληνική οικονομία είναι η μεγαλύτερη πρόκληση αλλά και ευκαιρία για όλους τους συμμετέχοντες στην οικονομική δραστηριότητα της χώρας.

«Ως servicers, o ρόλος μας είναι ιδιαίτερα κρίσιμος καθώς το χρέος των ελληνικών επιχειρήσεων που διαχειριζόμαστε ανέρχεται σε πολλές δεκάδες δισεκατομμύρια. Στην Intrum Hellas με αυξημένο αίσθημα ευθύνης, έχουμε δομήσει τη λειτουργία μας με γνώμονα να δίνουμε την δυνατότητα στις ελληνικές επιχειρήσεις να εξυγιανθούν πλήρως, με βιώσιμο και διατηρήσιμο τρόπο και να γυρίσουν οριστικά σελίδα, υλοποιώντας το όραμα του Ομίλου μας να συνεισφέρουμε με ουσιαστικό τρόπο στη δημιουργία μιας υγιούς οικονομίας. Προτεραιότητά μας στην Intrum Hellas είναι όλες οι βιώσιμες επιχειρήσεις να περάσουν τις «συμπληγάδες», με πλήρη αξιοποίηση όλων των assets και των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων που έχει η κάθε μία, αλλά και με βελτιστοποίηση του τρόπου λειτουργίας τους ώστε δυνητικά να μεγιστοποιηθεί η αξία τους», επισημαίνει η κ. Μαρία Βέργη, Assistant General Manager, Επικεφαλής SME της Intrum Hellas, στο powergame.gr.

Μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο εδώ.