Η Intrum Hellas είναι στο πλευρό των πληγέντων από τις πρόσφατες καταστροφικές φωτιές με διευκολύνσεις στην αποπληρωμή των πιστώσεών τους. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες στο 210 9294070.

 

 

Ο κ. Γεωργακόπουλος στο tovima.gr σχετικά με την αναπτυξιακή συμβολή των διαχειριστών στις επιχειρήσεις

Ο κ. Γιώργος Γεωργακόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Intrum Hellas, μίλησε στο tovima.gr για τον αναπτυξιακό ρόλο των servicers στην ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων με στόχο την ανάκαμψη της οικονομίας.

Ο κ. Γ. Γεωργακόπουλος

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Intrum Hellas, κ. Γιώργος Γεωργακόπουλος, επισημαίνει ότι «Η δραστηριότητά μας έχει κατεξοχήν αναπτυξιακή λογική. Στον Όμιλο Intrum, στρατηγικός μας στόχος είναι να συμβάλλουμε στη λειτουργία μιας υγιούς οικονομίας και στο πλαίσιο αυτό, επιδιώκουμε να προσφέρουμε βιώσιμες λύσεις που θα επιτρέψουν στις επιχειρήσεις να εξυγιανθούν και να ξαναγίνουν ανταγωνιστικές». Επιπλέον, αναφέρθηκε στον μηχανισμό που έχει αναπτύξει η Intrum Hellas για τη στήριξη των επιχειρήσεων, ακόμη και μικρότερου μεγέθους, προς την κατεύθυνση της αναδιάρθρωσης και του εκσυγχρονισμού τους, με την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και καθοδήγησης ώστε να αξιοποιήσουν τις υπάρχουσες ευκαιρίες χρηματοδότησης που υπάρχουν.

 

Μπορείτε να διαβάσετε τις δηλώσεις εδώ.