Είμαστε περήφανοι που εργαζόμαστε στην Intrum!

Επειδή στην Intrum προτεραιότητά μας είναι οι άνθρωποι! Ρωτήσαμε τους εργαζομένους μας ποιοι είναι οι λόγοι για τους οποίους είναι περήφανοι που εργάζονται στην Intrum.

Οι απαντήσεις τους είναι διαφωτιστικές και αποτυπώνουν μία εξαιρετική εργασιακή εμπειρία με κύριους άξονες τις βιώσιμες λύσεις και την εξυπηρέτηση που προσφέρουμε στους πελάτες μας, την τεχνογνωσία και το πνεύμα ομαδικότητας που μας διακρίνουν, το σεβασμό στη διαφορετικότητα, αλλά και το πως συμβάλλουμε –ως οργανισμός και σύμφωνα με τον σκοπό μας– στην πορεία προς μια υγιή οικονομία.

Στην Intrum Hellas προτεραιότητά μας είναι οι άνθρωποί μας. Μαζί έχουμε καταφέρει να πρωταγωνιστούμε στην ελληνική αγορά διαχείρισης απαιτήσεων και συνεχίζουμε με κοινό όραμα να συμβάλλουμε στην πορεία προς μια υγιή οικονομία
Γιώργος Γεωργακόπουλος, Intrum Hellas, Managing Director

Και νιώθουμε ακόμα λίγο περισσότερο περήφανοι επειδή μέσα σε δύο χρόνια λειτουργίας στην ελληνική αγορά έχουμε πετύχει ώστε να:

  1. Αναδειχθούμε σε εργοδότη επιλογής με μία δυναμική και παραγωγική ομάδα 1.300 εργαζομένων.
  2. Υπερβήκαμε τις προσδοκίες των στελεχών που συμμετείχαν στο πρωτοποριακό –για τα ελληνικά δεδομένα– εγχείρημα της δημιουργίας της Intrum Hellas, το φθινόπωρο του 2019.
  3. Προσελκύουμε αξιόλογους επαγγελματίες και νέα ταλέντα που αισθάνονται περήφανοι που είναι μέλη της ομάδας μας.

Όλα αυτά αποτυπώνονται στην ετήσια εσωτερική έρευνα ικανοποίησης εργαζομένων «My Voice 2021». Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, η πλειονότητα των εργαζομένων αξιολογούν ιδιαίτερα θετικά την εργασιακή εμπειρία στην Intrum Hellas καθώς:

Επιπλέον σύμφωνα με τις αξίες του Ομίλου Intrum για παροχή ίσων ευκαιριών ανάπτυξης με αξιοκρατία, καθώς και τη θεσμοθέτηση αντίστοιχων πολιτικών:

Για εμάς, στην Intrum Hellas, αυτή είναι μόνο η αρχή.

Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε με πολιτικές και εσωτερικές διαδικασίες που θα ενισχύσουν και θα αναδείξουν περαιτέρω την Intrum Hellas ως εργοδότη επιλογής σε έναν από τους πιο δυναμικούς κλάδους της ελληνικής αγοράς.

Στην Intrum προτεραιότητά μας είναι οι άνθρωποί μας. Μαζί δημιουργούμε μία εταιρική κουλτούρα που βασίζεται σε δεσμούς εμπιστοσύνης, ενισχύει την προσωπική εξέλιξη και προάγει την ομαδικότητα
Μαρία Φατζικμανώλη, Intrum Hellas HR Director