Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε!

Η Intrum Hellas από την αρχή της πανδημίας COVID-19 βρίσκεται δίπλα στην ελληνική επιχείρηση με βιώσιμες λύσεις για τη διαχείριση οφειλών.

Αν η επιχείρησή σας, ανεξαρτήτως μεγέθους και νομικής μορφής, ή αν είστε ελεύθερος επαγγελματίας ή επιτηδευματίας που έχει πληγεί από την πανδημία COVID-19, έχετε τη δυνατότητα να επιδοτήσετε ποσοστό της δόσης των επιλέξιμων δανείων σας για 8 μήνες μέσω του προγράμματος «ΓΕΦΥΡΑ 2» του Ελληνικού Δημοσίου. Θέλω να μάθω περισσότερα.

Ηγετικός ρόλος στη διαχείριση ακινήτων για την Intrum Hellas

Για την ανάληψη ηγετικού ρόλου στον τομέα της διαχείρισης ακινήτων, προετοιμάζεται η Intrum Hellas REO Solutions, η οποία ιδρύθηκε το 2019 προκειμένου να αναλάβει αποκλειστικά τη διαχείριση του χαρτοφυλακίου ιδιόκτητων ακινήτων της Τράπεζας Πειραιώς (περίπου 7.000 ακίνητα), ενώ ταυτόχρονα διερευνά πιθανή διαχείριση ακινήτων χαρτοφυλακίων ανεξάρτητων επενδυτικών σχημάτων.

«Ο ρόλος των «Mega Servicers», όπως η Intrum Hellas, αναδεικνύεται πλέον πρωταγωνιστικός, αφού μεσοπρόθεσμα αυτοί οι Servicers θα κληθούν να λειτουργήσουν και ως ολοκληρωμένοι διαχειριστές επενδύσεων, θέτοντας τις βάσεις για ένα νέο ανοδικό κύκλο στην κτηματαγορά» επισημαίνει ο κ. Kωνσταντίνος Γεωργιάκος, Επικεφαλής της Intrum Hellas REO Solutions Α.Ε., στο Capital.gr.

Μπορείτε να διαβάσετε τη συνέντευξη εδώ.