Είπαν για εμάς

Είπαν για εμάς

Η άποψη των πελατών και των συνεργατών μας είναι ιδιαίτερα σημαντική για όλους εμάς στην Intrum. Η αξιολόγηση της εμπειρίας που λαμβάνουν οι πελάτες και οι συνεργάτες μας είναι ζωτικής σημασίας για εμάς, καθώς μας βοηθά να συνεχίζουμε να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και να βελτιώνουμε συνεχώς τις λύσεις που προσφέρουμε στους πελάτες μας.

Έχοντας την ευθύνη της διαχείρισης ληξιπρόθεσμων οφειλών της τάξης των 90 δισ. ευρώ, ο κλάδος των εταιρειών διαχείρισης απαιτήσεων βρίσκεται στο επίκεντρο της οικονομικής δραστηριότητας στην Ελλάδα, καθώς συμβάλλει στην εξυγίανση και τη διευθέτηση, με τον πιο αποτελεσματικό και δίκαιο τρόπο, μεγάλου μέρους του ιδιωτικού χρέους της χώρας.

Η πρόοδος που καταγράφεται είναι σημαντική: από την έναρξη λειτουργίας του κλάδου στην Ελλάδα έχουμε ρυθμίσει και διευθετήσει 800.000 περιπτώσεις που αντιστοιχούν σε δάνεια άνω των 40 δισ. ευρώ, περιλαμβανομένων δανείων που έχουμε επιστρέψει στις τράπεζες ως εξυπηρετούμενα πλέον.

Στην Intrum στα 4 χρόνια λειτουργίας μας στην Ελλάδα, έχουμε βοηθήσει χιλιάδες ιδιώτες και επιχειρήσεις να εξυπηρετήσουν τις υποχρεώσεις τους και να επανέλθουν σε μια υγιή οικονομική δραστηριότητα.

Για να το πετύχουμε:

  • Εφαρμόζουμε εξειδικευμένες λύσεις και προγράμματα αποπληρωμής βάσει πραγματικών δυνατοτήτων αλλά και ένα αποτελεσματικό πλαίσιο προστασίας για τους ευάλωτους δανειολήπτες.
  • Πραγματοποιούμε το ένα τρίτο των ρυθμίσεών μας μέσω του εξωδικαστικού μηχανισμού και εγκρίνουμε το 85% των αιτήσεων σε οφειλές κάτω των 200.000 ευρώ.
  • Έχουμε σχεδιάσει και αξιοποιούμε έναν ειδικό μηχανισμό που στηρίζει ακόμα και την πιο πολύπλοκη αναδιάρθρωση και ανάκτηση πρόσβασης στο τραπεζικό σύστημα για κάθε επιχείρηση ανεξαρτήτως μεγέθους.
  • Προσφέρουμε σύγχρονες υπηρεσίες άμεσης, προσωποποιημένης επικοινωνίας και ενημέρωσης, αλλά και αυτοματοποιημένης διαχείρισης αιτημάτων των δανειοληπτών (My Intrum Portal, τηλεφωνική εξυπηρέτηση από εξειδικευμένη ομάδα στελεχών, συνεχείς επενδύσεις στα συστήματα διαχείρισης, χρήση ηλεκτρονικής υπογραφής) με στόχο τη διαφάνεια, την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα.

Απελευθερωμένοι από το «βάρος» της οφειλής, οι ιδιώτες μπορούν να καλύψουν τις προσωπικές και οικογενειακές τους ανάγκες. Οι επιχειρήσεις μπορούν να εξυγιανθούν, να γίνουν ξανά ανταγωνιστικές και να διατηρήσουν τις θέσεις εργασίας.

Στην Intrum, κάνουμε πράξη το σκοπό μας συμβάλλοντας στην ανάπτυξη μιας υγιούς οικονομίας, προς όφελος των δανειοληπτών, των επιχειρήσεων και της κοινωνίας ευρύτερα.

 

Διαβάστε τι είπαν για εμάς οι πελάτες μας

Δείτε περισσότερα εδώ.