Τι είπαν οι πελάτες μας για εμάς

Τι είπαν οι πελάτες μας για εμάς

Η άποψη των πελατών μας είναι ιδιαίτερα σημαντική για όλους εμάς στην Intrum. Η αξιολόγηση της εμπειρίας που λαμβάνουν οι πελάτες μας είναι ζωτικής σημασίας για εμάς, καθώς μας βοηθά να συνεχίζουμε να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και να βελτιώνουμε συνεχώς τις λύσεις που παρέχουμε.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τις υπηρεσίες που μου προσφέρατε στην διαδικασία μείωσης και ρύθμισης των δανείων μου προς την Τράπεζα Πειραιώς μέσω υμών. Η καθοδήγησή σας ήταν σημαντική, τόσο στην πώληση του ενός ακινήτου όσο και μετέπειτα στην ρύθμιση του υπολοίπου ποσού. Ιδιαίτερες ευχαριστίες αξίζουν τα στελέχη που συνεργαστήκαμε, οι οποίοι κατανόησαν τα οικογενειακά και προσωπικά μου προβλήματα, την αδυναμία μου να ανταποκριθώ στις πρότερες τεράστιες δόσεις, και ενέργησε με προθυμία και υπομονή στην ιδιάζουσα περίπτωση μου. Πραγματικά ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου.
Δελή Ευφροσύνη | Ιδιώτης
Προκειμένου να καταστεί δυνατόν να εξυπηρετώ το δάνειο απευθύνθηκα στη Τράπεζα και σε συνέχεια ήρθα σε επαφή με την Intrum προκειμένου να δημιουργηθεί μια νέα συμφωνία εξυπηρέτησης δανείου που θα μπορούσα να πληρώνω με βάση τα νέα οικονομικά στοιχεία. Ο εκπρόσωπος της Intrum, με τον οποίο συνομιλώ από την αρχή έως και σήμερα, αντιμετωπίζει την περίπτωση μας με ενσυναίσθηση, διακριτικότητα και ευγένεια ακούγοντας και καταλαβαίνοντας τόσο το ψυχολογικό όσο και το οικονομικό τέλμα στο οποίο έχω περιέλθει. Η αρχική συμφωνία την οποία είχαμε κάνει ήταν αντιμετωπίσιμη, δυστυχώς με την συνεχόμενη αύξηση των επιτοκίων που έγινε από την πλευρά της Κεντρικής Ευρωπαϊκής Τράπεζας το σημερινό ποσό που απαιτεί η τράπεζα για το δάνειο μας είναι υπέρογκο σε σχέση με τα εισοδήματα μας και το κόστος ζωής. Έχοντας να αντιμετωπίσουμε αυτή τη νέα πραγματικότητα είμαστε σε συνεχή επαφή με την Intrum προκειμένου να με οδηγεί στην πληρωμή των δόσεων ώστε να μην υπάρχουν καθυστερήσεις και την ευχαριστώ γιατί πάντα με αντιμετωπίζει έχοντας ως γνώμονα την ανθρώπινη υπόσταση και τα αντικειμενικά προβλήματα τα οποία και έχω.
Αλεξανδροπούλου Ευσταθία | Ιδιώτης
Η βοήθεια που λάβαμε μέσα από τις λύσεις που προτείνατε υπήρξε σημαντική και ταυτόχρονα καθοριστική για την διευθέτηση των οικονομικών μας ζητημάτων. Κατά την διάρκεια της μεταξύ μας συνεργασίας υπήρξε πλαίσιο αμοιβαίας συνεργασίας και κατανόησης και δόθηκαν οι απαραίτητες λύσεις για την εταιρεία μας. Υπήρξε συνεννόηση και αμεσότητα στην επίλυση όλων των ζητημάτων. Η συνεργασία μας σε όλα τα επίπεδα ήταν εξαιρετική και αυτό ελπίζω να συνεχιστεί σε οποιοδήποτε ζήτημα παρουσιαστεί στην συνέχεια.
Αναστασίου Θωμαή | Ξενοδοχειακός κλάδος
Η συνεργασία με την Intrum Hellas ξεκίνησε προ 5 ετών και εξαρχής η επικοινωνία και η συνολική αντιμετώπιση των σύνθετων και πολύπλοκων θεμάτων που άπτονται του Συνεταιρισμού μας, χαρακτηρίζεται από συνέπεια, κατανόηση και επίτευξη μέχρι σήμερα αμοιβαίας, επωφελούς και βιώσιμης πρότασης για εμάς. Η συνολική εμπειρία από τη συνεργασία μας είναι θετική και είμαστε ικανοποιημένοι από την Intrum που στο διάστημα αυτό έχει εξελιχθεί σε αξιόπιστο συνεργάτη μας.
Αναστασιάδου Mαρία | Συνεταιρισμός
Θέλω να σας εκφράσω τις θερμότερες ευχαριστίες μου και την ειλικρινή εκτίμησή μου για την υποδειγματική σας εξυπηρέτηση και την ποιότητα των υπηρεσιών που έλαβα από την ομάδα σας. Η υποστήριξη σας και οι λύσεις που μου προτείνατε, ήταν κρίσιμες για την επίλυση των οικονομικών μου εκκρεμοτήτων. Επιπλέον, η εξειδίκευση και η άμεση ανταπόκρισή σας ήταν καθοριστικές για τη διευθέτηση του ζητήματος μου, καθώς και για τη συνολική και απόλυτη ικανοποίηση μου.
Πασσά Φλώρα | Ιδιώτης
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εταιρία Intrum Hellas και τους εκπροσώπους της για τη βοήθεια που μας παρείχαν στο να αποπληρώσουμε ομαλά την οφειλή της εταιρίας μας. Τύχαμε επαγγελματική προσέγγιση με κατανόηση στο αίτημά μας. Η βοήθειά σας ήταν πολύτιμη. Σας ευχαριστούμε για την πολύ καλή συνεργασία μας.
Διακογεωργίου Κάλλιστος | Οικοδομικές επιχειρήσεις
Ο σχεδιασμός για την εξεύρεση και υλοποίηση μίας βιώσιμης λύσης για την Εταιρεία μας, απαιτούσε ειλικρινή επικοινωνία και κατανόηση από όλες τις πλευρές των ζητημάτων που είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Η Intrum, με προεξέχοντα τα στελέχη με τα οποία συνεργαστήκαμε, αποτέλεσε βασικό «συνέταιρο» στην κατεύθυνση αυτή, χτίζοντας σε μία αμοιβαία προσήλωση στην επίτευξη μίας αποδεκτής και ρεαλιστικής προσέγγισης.
Κωνσταντόπουλος Ευθύμης | Παραγωγή τεχνητής ξυλείας
Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου για την υποστήριξή σας και την αμερόληπτη εξυπηρέτησή σας στην επίλυση της υπόθεσή μας. Είναι ενθαρρυντικό να βλέπουμε ότι η ομάδα της Intrum είναι πάντα διαθέσιμη και πρόθυμη να αναλάβει τις ανάγκες μας με τον πιο αποτελεσματικό και ευγενικό τρόπο. Η εμπειρία μας με εσάς αποτελεί πραγματικά παράδειγμα υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης πελατών. Σας ευχαριστούμε θερμά για την εξαιρετική συνεργασία.
Σουρουλλάς Γιώργος | Ιδιώτης
Από το διάστημα που ανέλαβε τα επαγγελματικά δάνεια μας η Intrum έχουμε μια καλή επικοινωνία και συνεργασία. Μας ανέλαβαν συνεργάτες της Intrum που είχαν την διάθεση να μας ακούσουν σε οποιοδήποτε προβληματισμό μας και να μας προτείνουν την κατάλληλη λύση.
Δαμιανός Νικόλαος | Κατάστημα λιανικής
Ευχαριστούμε την Intrum και το προσωπικό της για την κατανόηση, την ενσυναίσθηση, την άμεση και εύστοχη εύρεση λύσης ρύθμισης της οφειλής μας σε μια δύσκολη χρονική περίοδο για την επιχείρησή μας. Ευελπιστούμε σε μια μελλοντική συνεργασία και σε άλλους τομείς.
Καλτσούδας Ιωάννης | Τυροκομικά προϊόντα
Θα ήθελα να σας διαβιβάσω προσωπικά την ικανοποίηση μου σχετικά με το αίτημα διευθέτησης και αποπληρωμής των στεγαστικών και καταναλωτικών δανείων μου που με άμεση και αποτελεσματική εύρεση λύσεων από πλευράς σας ως προς τις οφειλές μου μπορέσαμε με την συνεργασία σας να καταλήξουμε σε οριστική συμφωνία. Σας ευχαριστώ θερμά!
Καραμίχου Χριστίνα | Ιδιώτης
Θέλουμε να σας εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας εκ μέρους της εταιρείας ‘’Αντώνιος Κληματσίδας και Σία Ο.Ε.’’, για την άμεση ανταπόκριση σε κατά καιρούς αιτήματα μας. Ιδιαίτερα η περίοδος της κακοκαιρίας Daniel, ήταν μια δύσκολη και αναπάντεχη κατάσταση και είναι ιδιαίτερα σημαντική η συμβολή της εταιρείας σας στην αποτελεσματική αντιμετώπιση της δύσκολης συγκυρίας για τη εταιρία μας.
Κληματσίδα Αριάδνη | Κατασκευή μηχανημάτων
Η αλήθεια είναι ότι ήταν κάτι πρωτόγνωρο για εμάς και στην αρχή ήμασταν επιφυλακτικοί όσον αφορά την λειτουργία της Intrum, από την στιγμή που καταλάβαμε ότι δεν είναι αντίπαλος μας τότε από κοινού προσπαθήσαμε να βρούμε λύσεις στα οικονομικά ζητήματα που προέκυψαν. Σε όλη την διάρκεια της συνεργασίας διαπιστώσαμε ότι τα στελέχη σας ήταν κοντά μας και προσπάθησαν να βρουν τις καλύτερες προτάσεις που θα οδηγούσαν την εταιρεία σε εξυγίανση στο δανειακό της κομμάτι. Προσωπικά εμείς είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την συνεργασία με την INTRUM και θα τολμήσω να πω ότι το ανθρώπινο κομμάτι των ανθρώπων της ίσως είναι αυτό το οποίο ξεχωρίσαμε.
Μουτεβέλης Κυριάκος | Αρτοζαχαροπλαστείο
Η μακροχρόνια συνεργασία της Εταιρείας με την Intrum βασίστηκε σε κατανόηση, ευελιξία στην αντιμετώπιση των δύσκολων συνθηκών του οικονομικού περιβάλλοντος και συμβολή στην επιτυχημένη πορεία της εταιρείας με τις συμβουλές και παρατηρήσεις των συνεργατών της Intrum. Πρέπει να τονίσω ότι η χρηματοδότηση της Εταιρείας παρέμεινε απρόσκοπτη μέχρι σήμερα συντελώντας στην ομαλή λειτουργία της.
Σαπουνάς Στυλιανός | Κατασκευαστής ζωοτροφών
H συνεργασία μου με την Intrum εξελίχθηκε σε μια ευχάριστη εμπειρία. Τα στελέχη με τα οποία συνεργαστήκαμε έδειξαν προθυμία για την εύρεση της βέλτιστης λύσης.
ΧΡΙΣΜΑ ΑΕ