Οι αξίες μας

Στην Intrum, κάνουμε ό,τι μπορούμε για να δημιουργούμε αξία για τους ανθρώπους, τις εταιρείες, τους μετόχους και την κοινωνία στο σύνολό της.

Ενσυναίσθηση (Empathy)

Η δουλειά μας αφορά τους ανθρώπους και τη βοήθεια που προσφέρουμε σε καταναλωτές και επιχειρήσεις να βελτιώσουν την οικονομική τους ευημερία. Αντιμετωπίζουμε πάντα με αξιοπρέπεια και σεβασμό όλους τους ανθρώπους – τους οφειλέτες, τους πελάτες και τους συναδέλφους μας.

Ηθική ή Δεοντολογία (Ethics)

Η δεοντολογία βρίσκεται στο επίκεντρο όλων των ενεργειών μας, συνεπώς δεν περιοριζόμαστε απλώς στην κανονιστική συμμόρφωση. Αποτελούμε πρότυπο για τον κλάδο μας και επιδιώκουμε να θέτουμε νέα δεδομένα και να αλλάζουμε την αντίληψη του κόσμου για τη διαχείριση οφειλών. Αυτό σημαίνει ότι πρωτοστατούμε στη δίκαιη αντιμετώπιση όλων των έμμεσων πελατών μας και συνεργαζόμαστε με άμεσους πελάτες και εταίρους που ασπάζονται τις αξίες μας. Για να το πετύχουμε, τηρούμε τα υψηλότερα πρότυπα συναλλακτικών ηθών σε οτιδήποτε κάνουμε.

Αφοσίωση (Dedication)

Ως ανθρωποκεντρική εταιρεία, ένα από τα πιο δυνατά σημεία μας είναι ο ενθουσιασμός και η αφοσίωση των ανθρώπων μας. Με τη δέσμευσή μας να γινόμαστε καθημερινά πάντα λίγο καλύτεροι από ό,τι ήμασταν εχθές, δίνουμε τον καλύτερο εαυτό σε εμάς και στους γύρω μας. Εξελισσόμαστε σε προσωπικό και ομαδικό επίπεδο, ώστε να διαμορφώσουμε το μέλλον της εταιρείας μας, να προσφέρουμε μεγαλύτερη αξία στους οφειλέτες, στους πελάτες και στην κοινωνία γενικότερα.

 

Λύσεις (Solutions)

Οι άνθρωποί μας έρχονται στη δουλειά καθημερινά με έναν στόχο, να λύσουν ζητήματα για τους οφειλέτες και τους πελάτες μας. Άλλωστε, αυτό έχει τη μεγαλύτερη σημασία. Χάρη στις πρωτοποριακές αντιλήψεις και πράξεις μας, υπερβαίνουμε τις προσδοκίες και πρωτοστατούμε στον κλάδο μας.