Ποιοι είμαστε και τι κάνουμε

Αν λάβατε μια επιστολή ή μια κλήση από την Intrum, μάλλον έχετε ανεξόφλητες οφειλές. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε πολλούς λόγους. Ίσως δεν έχετε τα χρήματα να τις εξοφλήσετε τώρα, ίσως χάσατε το τιμολόγιο ή ίσως απλώς ξεχάσατε να κάνετε την πληρωμή. Αυτά συμβαίνουν. Παρ’ όλα αυτά, κάποια στιγμή στο παρελθόν συμφωνήσατε να πληρώσετε για ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, και τώρα ο πωλητής μάς ανέθεσε να σας βοηθήσουμε να τηρήσετε αυτή τη συμφωνία.

Στην Intrum συνομιλούμε με χιλιάδες πελάτες καθημερινά – τηλεφωνικά, με επιστολές, μέσω e-mail και μέσα από άλλα ψηφιακά κανάλια επικοινωνίας όπως η online συνομιλία ή τα social media. Είμαστε εκπαιδευμένοι επαγγελματίες με μεγάλη εμπειρία, και μπορούμε να βοηθήσουμε όσους από εσάς βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση και να βρούμε μια λύση ώστε να αποπληρώσετε τα χρέη σας. Στόχος μας είναι να συζητήσουμε ανοιχτά μαζί σας σε κλίμα εμπιστοσύνης.

Εργαζόμαστε για εταιρείες και οργανισμούς –μεγάλου ή μικρού μεγέθους– που δραστηριοποιούνται σε όλους τους κλάδους, καθώς και για κυβερνήσεις. Και εργαζόμαστε με σεβασμό απέναντι στους πελάτες τους και με γνώμονα τη δίκαιη αντιμετώπισή τους, ώστε να δημιουργήσουμε τις συνθήκες εκείνες που θα επιτρέψουν σε κάθε άτομο να αποπληρώσει τις υποχρεώσεις του και έτσι να διασφαλίσουμε ότι οι εταιρείες θα εισπράξουν όσα δικαιούνται.

Γιατί όταν οι εταιρείες εισπράττουν τα ποσά που τους οφείλονται μπορούν να αναπτυχθούν, να πραγματοποιήσουν επενδύσεις και να προσλάβουν προσωπικό. Αυτό είναι σημαντικό για την κοινωνία μας και για τους ανθρώπους που ζουν σε αυτή.