Υποστηρίζουμε τους πελάτες μας συνεχώς

Η Intrum προσφέρει υποστήριξη σε πελάτες που δυσκολεύονται να διαχειριστούν τις οφειλές τους, βοηθώντας τους να ανακτήσουν τον έλεγχο και να προβούν σε ενέργειες που θα τους οδηγήσουν στην οικονομική ευημερία. Μην αφήνετε τις καθυστερήσεις πληρωμών να σας κρατάνε πίσω.

Στην Intrum, καταλαβαίνουμε ότι μπορεί να προκύψουν καθυστερήσεις πληρωμών. Είμαστε εδώ για να βοηθούμε τους πελάτες μας να ανακτήσουν τον έλεγχο. Το 2022, βοηθήσαμε 4,4 εκατομμύρια ανθρώπους στην Ευρώπη να απαλλαγούν από τις οφειλές τους και μπορούμε να βοηθήσουμε και εσάς.

Οι καθυστερήσεις στις πληρωμές μπορεί να προκύψουν για διάφορους λόγους – από έναν ξεχασμένο λογαριασμό μέχρι σημαντικά γεγονότα, όπως πένθος ή η απώλεια εργασίας. Κάθε μέρα, μιλάμε με περίπου 250.000 ανθρώπους σε όλη την Ευρώπη σε διαφορετικές οικονομικές συνθήκες και με διαφορετικό ύψος οφειλών. Συνεργαζόμαστε μαζί τους, για να βρούμε λύσεις και να τους βοηθήσουμε να επανέλθουν στη σωστή πορεία.

Είμαστε υπερήφανοι για τη δεοντολογική στάση μας απέναντι στην είσπραξη οφειλών. Είμαστε δίπλα σας και θέλουμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε τρόπο να βελτιώσουμε την καθημερινότητά σας.