Η Intrum Hellas είναι στο πλευρό των πληγέντων από τις πρόσφατες καταστροφικές φωτιές με διευκολύνσεις στην αποπληρωμή των πιστώσεών τους. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες στο 210 9294070.

 

 

Ο κ. Γ. Γεωργακόπουλος μιλάει στο «Βήμα της Κυριακής» σχετικά με τη συμβολή των servicers και την στρατηγική της Intrum Hellas στην επιστροφή των δανειοληπτών στη βιωσιμότητα

Ο κ. Γιώργος Γεωργακόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Intrum Hellas, μίλησε στο «Βήμα της Κυριακής» για τον αναπτυξιακό ρόλο των servicers στην επιστροφή των επιχειρήσεων και των νοικοκυριών στην υγιή οικονομική δραστηριότητα.

Όπως επισημαίνει σχετικά ο κ. Γιώργος Γεωργακόπουλος «για εμάς η βασική στρατηγική είναι να «πρασινίσουν» δάνεια ιδιωτών και επιχειρήσεων που βρίσκονται σε διαφορετικούς βαθμούς καθυστέρησης». Με τον τρόπο αυτόν, εξηγεί ο ίδιος, θα απελευθερωθούν οι οφειλέτες από τα βάρη του παρελθόντος. «Οι επιχειρήσεις θα συνεχίσουν την οικονομική τους δραστηριότητα σε υγιείς βάσεις και τα νοικοκυριά θα ξαναβάλουν σε μια τάξη τη ζωή τους» τονίζει χαρακτηριστικά.

«Μετά από τη μακρά και βαθιά κρίση που βίωσε η χώρα, εύλογα ένας μεγάλος αριθμός συμπολιτών μας πιέστηκε οικονομικά και δυσκολεύεται να ορθοποδήσει. Αυτό είναι ένα κοινωνικό θέμα, το οποίο πρέπει να επιλυθεί με ευαισθησία και αποτελεσματικά» υποστηρίζει ο κ. Γεωργακόπουλος.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ.