Η Intrum Hellas είναι στο πλευρό των πληγέντων από τις πρόσφατες καταστροφικές φωτιές με διευκολύνσεις στην αποπληρωμή των πιστώσεών τους. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες στο 210 9294070.

 

 

Ο κ. Γ. Γεωργακόπουλος μιλάει στο «mononews.gr» για τις προτάσεις της Intrum Hellas για τη βιώσιμη αναδιάρθρωση μικρών οινοποιείων και ξενοδοχείων

Ο κ. Γιώργος Γεωργακόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Intrum Hellas, επεσήμανε στο «mononews.gr» ότι ήδη προχωρούν οι πρώτες συμφωνίες της Intrum Hellas με 23 μικρά οινοποιεία. Αντίστοιχες λύσεις σχεδιάζονται και για 450 ξενοδοχειακές μονάδες που διαχειρίζεται η Intrum Hellas.

Ειδικότερα, ο κ. Γ. Γεωργακόπουλος τόνισε ότι: «Εμείς θέλουμε να δουλέψουμε και θα δουλέψουμε συστηματικά με τους επιχειρηματίες, θέλουμε να τους βοηθήσουμε να γίνουν ανταγωνιστικοί, προτείνουμε λύσεις ώστε να έχουν μία βιώσιμη επόμενη μέρα. Μας ενδιαφέρει να λύσουμε το πραγματικό πρόβλημα».
 
Σημειώνεται ότι η Intrum Hellas αναλαμβάνει συμβουλευτικό ρόλο για τη διάσωση μικρών επιχειρήσεων και ταυτόχρονα ενεργοποιείται στην ανεύρεση ιδιωτικών κεφαλαίων, ώστε πολλές από τις «κόκκινες» σήμερα επιχειρήσεις να καταστούν και πάλι βιώσιμες.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ.