Γιατί να επιλέξετε την Intrum ως συνεργάτη είσπραξης οφειλών;

Ψάχνετε έναν έμπιστο συνεργάτη για να σας βοηθήσει με τις καθυστερημένες πληρωμές και την είσπραξη οφειλών; Ακολουθούν ορισμένα από τα οφέλη της συνεργασίας με την Intrum.

Με γραφεία σε 24 ευρωπαϊκές χώρες και τη Βραζιλία, η γεωγραφική κάλυψη και το μέγεθος της Intrum, μαζί με τις κορυφαίες στην αγορά δεοντολογικές πρακτικές μας, μας καθιστούν τον ιδανικό συνεργάτη.

  1. Συμμόρφωση - Πάντα ενημερωμένοι για τους νόμους και τους κανονισμούς, ώστε να μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι όλες οι διαδικασίες είσπραξης είναι δεοντολογικές.
  2. Ευελιξία - Προσαρμοσμένες διαδικασίες διαχείρισης οφειλών για να επιτυγχάνετε τους επενδυτικούς σας στόχους, ενώ οι οφειλέτες απολαμβάνουν άριστη εξυπηρέτηση. Παρέχουμε αυτή τη δυνατότητα για υποθέσεις οποιουδήποτε μεγέθους ή τύπου.
  3. Αφοσίωση - Γνωρίζουμε πώς να μιλάμε σε ανθρώπους που έχουν οφειλές, ανακτώντας χρήματα και διασφαλίζοντας παράλληλα ότι η σχέση με τον οφειλέτη δεν διαρρηγνύεται.
  4. Εξοικονόμηση χρόνου - Η παρακολούθηση απλήρωτων λογαριασμών είναι χρονοβόρα και η Intrum είναι εδώ για να σας κερδίσει χρόνο. 
  5. Δεδομένα, αναλυτικά στοιχεία και τεχνολογία - Η εξειδίκευσή μας σημαίνει ότι επενδύουμε σε μεγάλο βαθμό στα εργαλεία, τα δεδομένα και την τεχνολογία που απαιτούνται. Αυτό μας επιτρέπει να προσαρμόζουμε τη διαδικασία διαχείρισης οφειλών σε κάθε χαρτοφυλάκιο, σε συνεργασία με τους πελάτες για τη βελτιστοποίηση των ανακτήσεων.
  6. Διεθνής εμβέλεια - Έχουμε πρόσβαση σε διεθνή τεχνογνωσία μέσω του δικτύου του Ομίλου.